VisaGöm sidhuvud

Välkommen

till Hjärtans Fröjd. Välbefinnande för kropp & själ

Mer information

Reiki Historia

Dr. Mikao Usui
1865 - 1926

Reiki är en japansk frisktvårds-metod som grundades av Mikao Usui i början av 1900-talet.


Han var budistmunk och baserade reiki på kinesisk medicin , man kan jämföra reiki med akupunktur och qigong. Som också aktiverar och balanserar energiflödet i kroppen.

Reiki ges genom handpåläggning i olika positioner på kroppen. Är djupt avslappnande, stressreducerande påskyndar kroppens läkningsförmåga och fyller på uttömda energiförråd.

Öppnar även upp för personlig och andlig utveckling. Reiki är en enkel teknik som alla kan lära sig, även barn från tio år. Reiki lärs ut av en lärare genom initiering.
Fler tjänster

Se "Massage"
Se "Spabehandlingar"
Se "Kurser"


Produkter

Crearome

Crearome erbjuder naturliga råvaror av högsta kvalitet för tillverkning av naturkosmetiska kroppsvårds-produkter. De viktigaste produkterna är eteriska och vegetabiliska oljor.

Mer information

Reiki Kurser

Grundkurs

Lär dig vad reiki är och dess bakgrund. Du blir initierad att själv ge reiki.

Vi gör även en avrarening och chakra-balansering och går igenom chakranas anatomi. Hur man använder Reiki som behandlingsform. Genomgång av olika positioner av reiki, hur man renar behandlingsrum och aura.
Att ge reiki till sig själv och andra.


IntresseanmälanFortsättning del 2

Fördjupar din förmåga att ge reiki med hjälp av tre symboler som fungerar som verktyg. Du lär dig att ge reiki på avstånd och fler tekniker för mentalt och emotionellt helande
Intresseanmälan